Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

BIO SURE® SG 

Hva er BIO SURE® SG?
 
Klikk her for å lese mer (utskriftsvennlig informasjon)
 
REVOLUSJONERENDE BEHANDLING AV VANN I KJØLEVANN-SYSTEMER
BIO SURE® SG er en japansk oppfinnelse, gjort av professor Toychiko Kuno. Han lykkes med å utvikle et miljøvennlig glass, som lar seg oppløse langsomt i vann, og benyttet dette som bærer for sølv-ioner med deres desinfiserende virkning. Det oppløste silikatet (amorfe glasset) og boratkompleksene, sørger for å rense veggene for rust og kalsiumbelegg og danner en beskyttende hinne mot korrosjon. Dette produktet er patentert.
 
BIO SURE® SG er et silikat (amorft glass) med 1 % sølv-oksid, som oppløses langsomt i vann og deretter frigjør sølv-ioner. Disse sølv-ionene fjerner belegg, rust, alger og bakterier (også legionellabakterien).
VIKTIG: Vannet som kommer i retur fra anlegget må filtreres for å få et helt rent og klart vann-system.
Hvis dette ikke gjøres, vil de frigjorte elementen bara gå tilbake til anlegget og vannet kan aldri bli klart.

BIO SURE® SG vil også regulere vannets pH-verdi.

Når det startes opp med å bruke BIO SURE® SG, skal det benyttes 1 kg / 1m3 vann. Det må beregnes for både beholder og rørsystemer. Avhengeig av forurensningsgraden i anlegget, kan dette vare i 6 - 8 måneder.

Senere, etter som vannet blir renere og renere, så vil det medføre, at BIO SURE® SG vil vare lenger før det må byttes ut. Ofte 10 til 12 måneder. Og alt det er nødvendig å gjøre i mellomtiden, er å sjekke at det er mer igjen.

Hvis det har vært kjemikalier i vannet før det startes med BIO SURE® SG, så må vannet byttes ut og systemet gjennomspyles.

Personvernerklæring

Logg inn